Referenser

”Jag ha känt Frida i många år och vi har varit kunder till varandra om vartannat.
Jag litar på Frida till 110% och därför lämnar jag med varm hand och lätt hjärta mina hästar till henne.
För mig är det alltid smärtsamt att lämna iväg hästarna men ibland har nöden ingen lag.
Att då veta att Frida finns där, en otroligt duktig hästtjej och dessutom en sann och pålitlig vän.”
Susanne Sjöström/Gröna Gångens Islandshästar, Enköping

”Jag fick kontakt med Frida när jag ville köpa mig en unghäst (helst sto född-13), hur som helst så skrev Frida till mig och skickade säkert 30 bilder på hästar i alla möjliga färger, det ända problemet var att dom var pojkar.
Men det fanns en häst som stod ut och det var Hector, jag ringde Frida och fick prata med en av dom trevligaste människorna,
Frida berättade hur han var och allt han hade gjort, jag kände mig verkligen trygg och bestämde mig för att köpa honom osedd ett beslut jag INTE ångrar!
Vi åkte upp från Göteborg veckan efter och hämtade den lilla 1,5 åringen som var precis så fin som Frida hade sagt.

Blev väldigt bra bemötta och alla var underbara.
Ska jag köpa en till häst så ska det definitivt bli en Kungaskogen häst igen!

Tack frida ännu en gång för denna underbara häst.”
Maria Mellander, Göteborg

1794813_10152196147341480_1588160095_n


”Jag körde min unghäst till Frida ihop med sin mamma och lillasyster när Reykja var ett år.

Ett val som jag är så nöjd med! Hos Frida har Reykja utvecklats till en välbalanserad unghäst med ett inre lugn. Frida har varit ett stort stöd för mig som hästägare och finns alltid ett telefonsamtal bort!
Kan inget annat än varmt rekommendera Kungaskogen till alla er andra då, den dagen jag hämtar hem min guldklimp kommer gråta floder, men jag vet att jag fått mig en vän för livet i Frida!
Givetvis kommer Reykja åter när det är dags för henne att få ett eget föl! ”
Anna Helgesson, Västerås

1238239_10201294961350333_2099578106_n


”När man köper häst ska man provrida vid olika tillfällen gärna 2-3 gånger. 

När jag såg annons så ringde jag dig och förklarade vad jag sökte. Talade om att jag var lite rädd efter en ridolycka. Jag sökte ingen över medel stjärna. Utan en lugn och trevlig herre! Du förklarade i detalj hur Throttur var och utan att provridit honom bestämde jag mig för att ett nytt hem skulle han få tillsammans med  4 andra islandshästar. Han fostrar två ungston och en herre som är ett år yngre än han själv. Och slutligen en herre på 7 år. Det fungerar mycket bra. I vanliga fall köper jag inte häst på annons utan att prov rida. Men jag litade på Frida och det kändes bra. Så med det,  anlände Throttur med lastbil till Skåne, resan hade gått bra. Han är en fantastisk herre och han gör inte mer än vad man begär av honom. Han har hjälpt mig med rädslan och min dotter har ochså börjat rida igen.  Vi rider i skogen bland rådjur och hjortar, vi rider vid stranden och han är lycklig och fortfarande glad. Jag vill passa på att tacka dig Frida än en gång. Jag kan varmt rekommendera Frida Holmgren.
Viveka Andersson, Åstorp

photo1


”Tack för att jag fick köpa en jättemysig unghäst av dig trots att jag inte hade nån erfarenhet.

Men du finns här för mig och mina funderingar.
Tack för att du är en toppentjej med båda fötterna på jorden.”
Annsofie Staaf, Gårdskär

”Som vän då..jag som sett dig jobba med hästarna på ett lugnt..inkännande och respektfullt ömsesidigt sätt i största samförstånd kan varmt rekommendera bästa Frida”
Susanne Wiklund, Ljusdal

”Bästa inackorderingsstallet!!! Fina hagar med trevliga hag-kompisar, jättefint stall, fin paddock, härliga ridvägar….och så Frida med sitt stora tålamod (med hästar, hihi), engagemang och känsla för vad hästarna behöver. Lyxigt att ha ett sånt ställe i sin hemby!!!! ”
Ulla Carlsson, Malingsbo